FIFA 23 | FIFAVoetbal

Companion-app voor FIFA 17 komt naar Android en iOS

Het is bevestigd dat FIFA 17 uitkomt voor Android en iOS. Dit is vrijgegeven door Electronic Arts. De app is gratis te downloaden en kan samen met de game gebruikt worden. Eind september komt FIFA 17 uit voor PC en andere platformen.

Dit weekend werd de companion-app vrijgegeven voor Android en iOS, die voor de meeste platformen beschikbaar is. De applicatie is pro Deo. Wel heb je hier ten minste Android 4.1 of iOS 8.2 voor nodig. Deze app reflecteert FIFA Ultimate Team. Spelers kunnen hun team samenstellen, onder meer via digitale packs te kopen.

Via deze app kun je dat team beheren per Android of iOS. De user interface is vervolmaakt voor mobiele apparaten en biedt zich aan om het team aan te passen. Er is zelfs een minigame beschikbaar, in het teken om het team te overtreffen. Ook kan je de spelers kopen of te koop zetten (via kaartpakketten). Er zijn dus digitale mogelijkheden aanwezig, die bovenop de kosten van de normale editie zullen komen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om via deze app al de Squad Builder Challenges kunt doen en dus de mogelijkheid hebt om SBC Jonas en/of SBC Giovinco te winnen.