FIFA 23 | FIFAVoetbal

'C. Ronaldo’s rating wordt aanzienlijk lager'

Waar Cristiano Ronaldo vorig jaar nog samen met Messi de hoogste rating kreeg in FIFA10, daar gaat de speler van Real Madrid er nu flink op achteruit. Hij zou het moeten gaan doen met een Overall score van 87 zoals het nu lijkt. Hiermee is Ronaldo sterk gedaald in de hiërarchie zo is bijv. David Villa met een score van 88 beter dan de Portugees. Het zijn natuurlijk nog niet de uiteindelijke waarden, maar uit betrouwbare bronnen kunnen we wel  vaststellen dat de speler direct wordt afgerekend op een minder vorig seizoen.


Ronaldo

In FIFA11 wordt de data van een speler veel specifieker. Zo wordt de hoeveelheid arbeid bepaalt bij aanvallen en bij verdedigen. Het zal je niks verbazen als Ronaldo bij Attacking Work Rate een High ingevuld heeft, maar bij Defensive Work Rate een Low krijgt toebedeeld. Dit maakt het natuurlijk allemaal nog realistischer. Ook de vier sterren voor zijn Weak Foot en vijf sterren voor Skill Moves lijken geschikt gekozen.

 

Ook het type speler wordt uitgebreider weer gegeven. Zo bezit Ronaldo over de facetten: Speedster, Dribbler, Distance Shooter, FK Specialist, Acrobat, Clinical Finisher en Complete Forward. Met de demo die over een paar week wordt uitgebracht zullen we zien of het werkelijk zo is. Wordt vervolgt…