FIFA 23 | FIFAVoetbal

Aanstaande vrijdag ''Black Friday'' op Ultimate Team

Aanstaande vrijdag is het weer zover: Black Friday! Velen van jullie zullen je vast afvragen, wat is Black Friday eigenlijk? De dag na Thanksgiving – een feestdag in Amerika en Canada waarin de goede oogst gevierd wordt – gaan de meeste mensen de eerste kerstaankopen doen. De algemene winkelprijzen zullen enorm dalen die dag. Urenlang staan mensen in de rij om zo goedkoop mogelijk aan spullen te komen. Maar wat heeft dit überhaupt met FIFA 16 Ultimate Team te maken?

EA zal voornamelijk Vrijdag – maar waarschijnlijk ook de rest van het weekend – met héél veel specialpacks komen. Gevolg: Spelers zullen veel gepackt gaan worden, waardoor de prijs van alle spelers sterk omlaag gaat. Het is daarom verstandig – mocht je niet veel coins verlies willen maken – om je waardevolle spelers vóór vrijdag te verkopen. Wanneer je merkt dat de prijs van jouw spelers – vermoedelijk vrijdagavond of zaterdag – enorm gedaald is, koop je ze weer terug. Verkoop je ze toch op Black Friday, zul je enorm veel verlies maken.

Ook zullen er zogeheten ‘Lightning Rounds’ aanwezig zijn. Er komen dan ongeveer 15000 specialpacks op de markt, waarbij het motto is: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je kunt dus -zolang de pakketjes niet op zijn – ongelimiteerd packs blijven openen! Om de drie uur (12:00, 15:00 etc.) zal dit gaan voorkomen.

Helaas zal er waarschijnlijk geen toernooi komen. Voorgaande jaren was dit ook niet het geval. Echter zal dit de pret voor de meesten niet drukken.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Black Friday? Check dan ons Twitteraccount, waar je het laatste nieuws kunt vinden!