FIFA 23 | FIFAVoetbal

Aankondiging FIFA-interviews

Na een periode van stilte omtrent de interviews kan FIFAVoetbal.net weer goed nieuws naar buiten brengen. Het is de crew gelukt om een interview te regelen met een tweetal spelers uit de Eredivisie. Het gaat hierbij om Jesper Drost (PEC Zwolle) en Giovanni Korte (FC Dordrecht, geleend van ADO Den Haag). Beide profvoetballers zullen een aantal FIFA-gerelateerde vragen voorgelegd krijgen, die zij beantwoorden.

In het eerste interview gaan we in gesprek met de 21-jarige Korte. Het lid Mia San Mia heeft de fanatieke FIFA-speler geïnterviewd, die al na één seizoen met Dordrecht meteen weer degradeerde uit de Eredivisie. Maar hoe ziet de flankenspeler eruit op FIFA-gebied? Wat zijn de toekomstplannen van Korte, en hoe ziet hij volgend seizoen bij ADO Den Haag voor zich? Houdt de homepagina en het interview-gedeelte goed in de gaten om zo snel mogelijk meer te weten te komen van Korte!

Voor het tweede gesprek gaat het lid FV.Marius op bezoek bij Jesper Drost, momenteel spelend voor PEC Zwolle. De 22-jarige middenvelder verloor -na vorig jaar de KNVB beker veroverd te hebben- ditmaal de finale van FC Groningen, maar dat weerhield hem niet een diepgaand interview te houden met FIFAVoetbal.net. Is de nummer 10 een FIFA-held of een complete flop wat betreft het spel, en hoe ziet hij zijn toekomst voor zich? Blijf actief op de site voor meer informatie over dit interview!