Deel dit bericht

Toernooien

Dit weekend European Cup georganiseerd door EGO

Gedurende dit weekend, zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober, zal er opnieuw een groot FIFA 17 toernooi voor PS4 georganiseerd worden door European Gaming Organisation, kortweg EGO.

Net zoals de FIFA ESWC 2016 qualifier zal deze LAN weer plaatsvinden in hun eigen Gaming House of Europe te Brussel. Het inschrijvingsgeld bedraagt €30.

FIFA-spelers uit heel Europa zullen afreizen naar de Belgische hoofdstad om er aan dit internationale evenement mee te doen. Maar er is een kleine wijziging gebeurd in de planning van EGO. Omdat iedereen de kans moet hebben om deel te nemen aan de ESWC qualifiers voor Nederland en Frankrijk, zal het 1v1 toernooi plaatsvinden op 15 oktober, waardoor de 2v2 event dus naar 16 oktober verschoven is.

Deel dit bericht

Matthias maakt sinds begin 2016 opnieuw deel uit van de crew van FIFAVoetbal, nadat hij al een eerdere passage doormaakte in 2014. Momenteel vult Matthias de functie in van Hoofdredacteur, wat dus betekent dat hij een van de verantwoordelijken is van de homepage van FV. Zo zorgt hij onder meer voor informatie over FIFA en voetbal gerelateerd nieuws, interviews, top 10 lijstjes, publiciteit voor grote FIFA events (wereldwijd of in de Benelux) en voor dossiers.