FV Eredivisie & Jupiler League Patch

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is het officieel: De FV Eredivisie & Jupiler League Patch is uit! Lees snel verder!

FV Eredivisie & Jupiler League Patch

Eredivisie & Jupiler League

Na veel zwoegen, zweten en werken kunnen we jullie dan eindelijk FV's ultieme patch aan jullie presenteren. De FV Eredivisie & Jupiler League patch bevat, zoals de naam doet veronderstellen, een geheel up to date Eredivisie en een geheel nieuwe NL Jupiler League. Zo is het eindelijk mogelijk om met teams als De Graafschap, SC Cambuur en Telstar te spelen!

Naast een totaal nieuwe league, zal ook de Eredivisie een compleet andere speelbeleving krijgen. Zo hebben alle teams nieuwe vlaggen, reclameborden, tenue's en spelers. Onder deze spelers zitten vele talenten, maar ook nog niet aanwezige spelers zoals Eriksen of De Vrij. Al met al maakt het je FIFA geheel compleet.

Nieuwe toernooien

Naast de geheel nieuwe Jupiler League, zullen ook andere competities geheel nieuw aanvoelen. Zo is de Nederlandse Cup vervangen naar de KNVB beker. Hierin kun je verschillende JL teams aantreffen, waardoor de finale een ronde verder lijkt. Naast de KNVB beker is ook de Johan Cruijff Schaal opgenomen in de patch. Zo zal in het speltype coach de eerste wedstrijd van AZ en SC Heerenveen, een onderlinge ontmoeting in de Arena zijn. Ook de EFA en Kampioenenbal zijn van naam veranderd (UEFA Europa League & Champions League) en speelbaar in het eerste seizoen. Hierbij is tevens een bug van FIFA opgelost: competities uit landen als Rusland en Scandinavië doen weer mee met de Europese competities. Voor de Nederlandse 5 t/m 9 zal een playoff voor Europees voetbal aan het eind van het seizoen bepalen wie er mee mogen strijden op het Europese strijdtoneel.

Nederlands Elftal

Niet het hoofddoel van onze patch, maar toch een leuke toevoeging: een up to date Nederlands Elftal. Zo zal de FV Patch er voor zorgen dat jouw Nederlands Elftal helemaal klaar is voor het aankomende WK in Zuid Afrika. Met nieuwe tenue's, rugnummers, selecties (alle spelers die opgeroepen zijn!) en vlaggen is het Nederlands Elftal helemaal compleet!

Buitenlandse competities

Naast de Nederlandse league's, zijn ook alle andere league's onder handen genomen. Hierbij zijn alle wintertransfers doorgevoerd, waardoor de database een basis voor jouw FIFA 10 kan zijn. Hier vind je ook in de buitenlandse competities enkele nieuwe spelers zoals Bruma bij Chelsea of Lukaku bij Anderlecht. Spelers die in FIFA 10 thuis horen!

Spelersgezichten

Misschien wel de leukste toevoeging van de patch, zijn de tientallen nieuwe faces (spelersgezichten)! Zo hebben de toppers Suárez, Ruíz en Afellay een eigen face gekregen en zijn ook talenten als Poepon en Strootman niet buiten beschouwing gelaten. In totaal meer dan 30 nieuwe gezichten, wat de Nederlandse competitie enorm opfleurt.

Vijftal tutorials

Bij de patch zijn tevens vijf tutorials meegepost. Deze tutorials, door FV geschreven, leggen je stap voor stap uit hoe je bijvoorbeeld meerdere databases kunt gebruiken. Door middel van plaatjes zijn de stappen extra verduidelijkt, waardoor iedere bezoeker hier makkelijk mee aan de slag kan!

En nog veel meer!

Naast alle genoemde puntjes hierboven zijn er nog veel meer nieuwe dingen te ontdekken in de FV Eredivisie & Jupiler League Patch. Één verklappen we voor jullie: nieuwe schoenen voor diverse spelers. De overige features kunnen jullie ontdekken onder de downloadknop. Veel succes en plezier toegewenst!

Downloadlink

Klik op de downloadknop hieronder om naar het downloadcentrum te gaan!

Download

Screenshots 

Screen 1 17

18 19

20 21

22 23

24 25

28 26

27 29

31 1

2 3

4 5

5 7

8 9

10 11

12 13

14 15

31 32

Geschreven door Michel op 6 mei 2010 om 00:06

FIFAVoetbal app

FifaVoetbal App

Partners

PCM Focus

(Advertentie)