Deel dit bericht

eSports

eSporter ADO Den Haag nu al op straat gezet

Andries Smit staat sinds eergisteren weer op straat. De eSporter van ADO Den Haag mocht na vijf dagen bij de club alweer zijn koffers pakken en kan zijn aandeel in de E-Divisie op zijn buik schrijven, en dat vanwege een opvallende reden.

ADO zou zijn te weten gekomen dat Smit een Ajax-supporter is. En dat terwijl de Ajacieden de aartsrivaal van de ploeg uit Den Haag vormen. Daardoor zal de eSporter niet uitkomen in de E-Divisie. In dit gloednieuw concept zullen verschillende FIFA-spelers van alle Eredivisie-teams het tegen elkaar op.

“Ik ben heel trots”, gaf Smit afgelopen week nog te kennen tegen Omroep West. “Ik ben blij dat ik Den Haag mag vertegenwoordigen. FIFA is op dit moment natuurlijk vrij groot en het heeft een heel groot bereik bij jongeren. Ik denk dat dit een mooie stap is voor ADO om meer jongeren op de tribune te krijgen. Ik vind het mooi dat ik ADO mag vertegenwoordigen, maar ik wil ook wat bereiken. Ik wil een band krijgen met de mensen hier en ik wil het goed doen in de Eredivisie.”

Deel dit bericht

Matthias maakt sinds begin 2016 opnieuw deel uit van de crew van FIFAVoetbal, nadat hij al een eerdere passage doormaakte in 2014. Momenteel vult Matthias de functie in van Hoofdredacteur, wat dus betekent dat hij een van de verantwoordelijken is van de homepage van FV. Zo zorgt hij onder meer voor informatie over FIFA en voetbal gerelateerd nieuws, interviews, top 10 lijstjes, publiciteit voor grote FIFA events (wereldwijd of in de Benelux) en voor dossiers.