Nieuws

FV Download: FIFA 15 Eredivisie Managers Pack by FV.Afwan & FV.Bart

In het teken van de FV Kerstdagen hebben FIFAVoetbal-crewleden Bart en Afwan een pack gemaakt met alle managers uit de Eredivisie. Echter hebben zij daarbij als bonus ook de faces van Louis van Gaal en Guus hiddink toegevoegd. Zij zijn de coaches van respectievelijk Manchester United en het Nederlands Elftal. 


FV Download: FIFA 15 Eredivisie Facepack by FV.Bart

Heb jij altijd al de faces van onder andere Lasse Schöne, Memphis Depay en Hakim Ziyech in jouw FIFA willen hebben? Dat is nu mogelijk, dankzij FIFAVoetbal-crewlid FV.Bart. Bart heeft een facepack gemaakt met spelers van enkele sub- en topclubs uit de Eredivisie. Hij heeft levensechte faces gecreëerd van spelers van onder andere Ajax, FC Utrecht en FC Twente. 


PSV Eindhoven Facepack by FV.Afwan

FIFAVoetbal-Crewlid FV.Afwan heeft een facepack voor FIFA 15 uitgebracht van de koploper van de Eredivisie, PSV. In deze facepack zitten faces van o.a sterspeler Memphis Depay en aanvoerder Georginio Wijnaldum. Ook heeft FV.Afwan een special face toegevoegd aan deze pack, wil jij weten wie? Download de facepack dan hieronder.


FV Download: Louis van Gaal (manager)

Heb jij altijd al een levensechte Louis van Gaal in jouw FIFA willen hebben? Dat is nu mogelijk, doordat FIFAVoetbal-crewlid Afwan een face van de coach heeft gemaakt. Deze keer heeft Afwan enkel één face gemaakt, waardoor er geen sprake is van een pack.   


Download: Feyenoord Facepack by Marius

FIFAVoetbal-Erelid   Marius   heeft   een   facepack   voor   FIFA  15  uitgebracht.  Deze  facepack  bevat voornamelijk  basisspelers  van Feyenoord, maar er zitten ook enkele wisselspelers tussen, zoals Mitchell te  Vrede  en  derde  doelman  Ronald  Graafland. De basisspelers van de Rotterdamse club in deze pack zijn Jordy Clasie, Terence Kongolo, Elvis Manu, Jens Toornstra, Luke Wilkshire en Colin Kazim-Richards.


FIFA 15 International Facepack vol. by FV.Bart

FIFAVoetbal-crewlid FV.Bart heeft bij dezen zijn eerste Facepack voor FIFA 15 uitgebracht. Deze pack bevat levensechte gezichten van o.a Robin van Persie, Daley Blind en Raul Meireles. Aangezien de faces van de spelers van een dusdanige kwaliteit zijn, is het een absolute toevoeging voor jouw FIFA 15. 


FV Download: FIFA 15 Facepack Vol. 1 By Marius

FIFAVoetbal-erelid Marius heeft een facepack voor FIFA 15 gemaakt. Deze facepack bevat talentvolle spelers, maar ook geroutineerde spelers, zoals Steve Gerrard, Klaas-Jan Huntelaar en Miroslav Klose. Enkele talentvolle spelers in deze facepack zijn Nicolai Boilesen en Ryan Thomas.


FV Download: Young Talent Facepack

Hoewel FIFA 15 al is uitgebracht, heeft FIFAVoetbal-crewlid FV.Afwan alsnog de moeite genomen om een facepack voor FIFA 14 uit te brengen. Deze facepack bevat enkele jonge spelers van verschillende competities. De bekendste spelers zijn Alexander Büttner, David de Gea en Hakim Ziyech. 


Downloads: FIFA 15 TV Logo Changer

FIFA 15 is vandaag in Europa gelanceerd, maar was in de Verenigde Staten al enige dagen speelbaar. Downloadmaker MonkeyDragon heeft in zeer korte tijd de allereerste download voor FIFA 15 weten te lanceren, de FIFA 15 TV Logo Changer. Ben je benieuwd welke logo's er allemaal beschikbaar zijn in deze tool? Lees dan snel verder.


FV Download: Facepack

Hoewel FIFA 15 binnenkort uitkomt, heeft FV-downloadmaker Afwan nog de moeite genomen om een facepack voor FIFA 14 uit te brengen. Deze facepack bevat vier spelers uit de Engelse en Duitse competitie. Twee spelers uit deze pack spelen bij Manchester United, één bij Leicester City en één bij het Duitse Schalke 04. 


YouTube

Facebook
Poll

Moet San Marino in FIFA 17 komen volgens jou?

Bekijk resultaten

Poll Archief
Partners